Powered By Blogger

Sunday, March 18, 2018

Nike Training Day 2018

Eesti suurim ja mitmekülgseim treeningpäev – 18.03.18 Saku Suurhallis



Aktiivne, sportlik ja emotsioonide rohke pühapäev koos parima seltskonnaga!


  • Ligi 40 treeningut igale maitsele! Esmakordselt Eestis KamiBo ja Shadowboxer, tuntud headuses NTC ja MyFitness kontsepttreeningud, lisaks tantsu, joogat jpm.
  • 6 erinevat treeningala – Pealava, NTC Area, MyFitness StudioX , Lounge, Sky Spinning, Stretch & Relax
  • Üle 20 suurepärase treeneri – 4 väliskülalist – Tair Lissauer Iisraelist, Lars Schuijilng Hollandist, Luciano Mottola Itaaliast ja Michael Dela Cruz Saksamaalt
  • kohal Nike oma parimate toodete ja soodushindadega!
  • Kohapeal suur hulk erinevaid partnereid, kõikidele osalejatele rikkalik kingikott!

https://www.myfitness.ee/event/ntd2018/

Tair Lissauer

Maailmatasemel energiapomm: Tair! Sel aastal on Nike Training Day’le oodata Iisraelist Nike Master treenrit Tair Lissauerit. Lemmiktrennid: HIIT, Core, TRX, Pilates.

www.instagram.com/tairlissauer/

Lars Schuijiling aka Larz

LARZi puhul on tegemist Nike Master Traineriga kes ei jäta kedagi külmaks. Rahvusvaheliselt nõutud ja tunnustatud treenerina lendab ta igapäevaselt üle maailma, et jagada korralik doos energiat kõigile fitnessisõpradele.

Luciano Mottola on tuntud kui maailma üks parimaid koreograafia tundide presenteerijaid -koolitajaid. Hariduselt füsioteraapia doktor on tema leivanumbriks just põnevad tantsu- ja stepitreeningud. Teda on tunnustatud kui “Instructor of the Year” 2006 aastal Itaalias (Rimini Wellness), kui  “The best International Presenter” 2012 aastal Poolas. Tal on olnud au käia oma ideid presenteerimas juba üle 40-s riigis !

                                Michael Dela Cruz


Aasia juurtega Saksamaalt pärit  Michael de la Cruz on tõeline võitlejahing , kelle soontes voolab sõdalase veri! Tal on treeneri ja koolitajana kogemust üle 20 aasta nii Euroopas kui Aasias. Läbi oma  kire kickboxingu vastu on ta loonud 2 täiesti unikaalset treeningkontseptsiooni – KamiBo ja spetsiaalse treeningvahendiga toimuv Shadowboxer. Mõlemat treeningut  on Nike Training Day raames võimalik esmakordselt ka Eestis proovida.




https://www.myfitness.ee/event/ntd2018/kava/

https://www.myfitness.ee/event/ntd2018/treeningud/

https://www.myfitness.ee/event/ntd2018/workshop/

https://www.myfitness.ee/event/ntd2018/galerii/

https://www.facebook.com/pg/NikeEsinduskauplused/photos/?tab=album&album_id=1822045897827602

No comments:

Post a Comment