Powered By Blogger

Wednesday, May 3, 2017

Noor Meister 2017

4.–5. mail toimub kutsehariduse suursündmus Noor Meister 2017 Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28, Tallinn) . Kahel päeval toimuvatel kutsemeistrivõistlustel osalevad ligi 400 Eesti parimat kutseõppurit 31 erialal. Messialal tutvustavad kutseõppevõimalusi  28 kutse- ja rakenduskõrgkooli.
Seitsmendat korda koondab Noor Meister kaheks päevaks Tallinnasse kokku Eesti kutsehariduse. Suurimal kutsemeisterlikkuse võistlusel selguvad riigi parimad sirguvad meistrid erialadel, nagu IT, keevitamine, hooldustöö, mehhatroonika, plaatimine, restoraniteenindus ja palju muud. Uute erialadena on läbi aegade suurimal Noorel Meistril esindatud sel aastal aednik, raamatupidaja, sekretär, vastuvõtu-administraator ja ärinduse spetsialist.
Noor Meister on erinevaid erialasid koondav üleriigiline kutsemeistrivõistlus, mille eesmärk on tutvustada ja populariseerida kutseõppealasid ning anda võimalus noortele oma oskuste võrdlemiseks.

SA Innove on Eesti kutsemeistrivõistluste korraldamisega tegelenud aastast 2006. Nimetuse „Noor Meister“ all toimuvad kutsemeistrivõistlused alates 2009. aastast, kui noorte infomessil Teeviit viidi kahe päeva jooksul läbi kümne eriala kutsevõistlused. 

Sel aastal toimuvad kutsevõistlused kokku 31 erialal. Tutvu ka Noor Meister 2017 kodulehega, kuhu on koondatud on nii võistlusalade, töötubade, kutseharidusmessi kui ka lavaprogrammi info.
Noore Meistri lavaprogramm on kokku pandud koostöös Georg Otsa nimelise Tallinna MuusikakooliTallinna BalletikooliKehtna Kutsehariduskeskuse ja Tallinna Tööstushariduskeskuse õpilaste ja õpetajatega ning EUM Noorteklubiga.
SA Innove on koostöös Rajaleidja võrgustikuga tänavu välja töötanud toetava õppematerjali Noore Meistri külastuse ja õppereisi planeerimiseks ning läbiviimiseks. Õppematerjali saab alla laadida Noore Meistri kodulehelt.
Varasemate aastate sündmusi vaata siit:
https://noormeister.innove.ee/kava/

No comments:

Post a Comment